Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4160 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Lindemans -Hehe,niestety "kolega"jest indoktrynowany przez mass media.

a nie było mówione,że masz problemy z myśleniem ja się nie wkręcam w patriotyzm,komunę,media ani w religie -ciemnoto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A ja do czegos nawolywalam w 1 poscie ?
Mozesz wskazac, gdzie w nim do czegos nawoluje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
A ja do czegos nawolywalam w 1 poscie ?
Mozesz wskazac, gdzie w nim do czegos nawoluje ?

ja do ciebie nic nie mówię spływaj
i nie zadawaj mi pytań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Nie kiś się tak w swoim jadzie,bo się udusisz.
Co do szkoły,została wybrana dobrowolnie,więc krzywdy mi nie zrobiła,bo to świadomy wybór
Nie musisz przytaczać dlatego,że zajmuję się tym w pracy .Ale chętnie podebatuje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Splywaj,powiadasz
Merytorycznie sie tak szybko rozwijasz, ze nadazyc nie mozna. Moglbys zrobic niezla kariere w komentarzach na onecie Tu wielkiej nie zrobisz, tu nikt nie "splywa", bo jakis anatol tak by sobie zyczyl
"Rychtyk", jak obecne wladze - bij brawo dla wladzy, albo splywaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Nie kiś się tak w swoim jadzie,bo się udusisz.
Co do szkoły,została wybrana dobrowolnie,więc krzywdy mi nie zrobiła,bo to świadomy wybór
Nie musisz przytaczać dlatego,że zajmuję się tym w pracy .Ale chętnie podebatuje .

Więc zrozum,że do puki Cię w szkole głupot nie uczą a programy szkolne mają sens nic złego w Pl się nie dzieje,reszta zależy od inteligencji jednostki jak swoim życiem pokieruje,czyz nie jest zabawne że siedzisz sobie na forum dotyczącym No .Chyba nie chcesz powiedzieć ,ze to w ramach patriotyzmu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Jednak nadal sądzę,iż ww.szkoła"coś"mi jednak dała np.wiedzę nt.poprawnej pisowni w języku ojczystym.Zdania nie zaczynam od"więc"drogi piewco moralności i jedynej prawdy objawionej.Ale ty przeca nie czujesz się Polakiem,więc nie będę tego kontrować
Wyobraź sobie,że pisanie postów na tym forum nie odziera mnie z Polskości i miłości do kraju.Obserwuje na nim takich sfrustrowanych nihilistów jak ty,oraz jednostki które pisząc anonimowo próbują dowartościować się poprzez inwektywy i spekulacje o innych.Szkoda,że nie posiadają rzeczowych argumentów a w momencie braku przykładów reagują agresją.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
anatol napisał:
nic złego w Pl się nie dzieje

To sie nazywa prawdziwa wiara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Lindemans-Dokładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
obawiam sie,ze obie macie problem z frustracją i ciemnotą więc nie ma z kim dyskutować i zechciej zauważyć odnośnie tych twoich obserwacji,które są tak znikome i nie trafne jak rząd w Pl ,przypominacie mi tą masę katolików do których przemawiają ich własne racje
jest was dwie to już ruch społeczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok